U heeft een Nederlands bedrijf gevestigd in Nederland of in het buitenland.

Als Nederlands bedrijf heeft u uiteraard behoefte aan gekwalificeerde en werklustige medewerkers. Goede kandidaten zijn niet altijd gemakkelijk te vinden in het buitenland.

Global Remote Workers zet zich in voor alle Nederlandse bedrijven die Nederlanders, gevestigd in het buitenland, voor hun openstaande posities zoeken.

Global Remote Workers heeft een aantal competitieve voordelen waar u als bedrijf van kunt profiteren:

– Heeft u net iemand nodig i.v.m. een vakantie of verlof? Zonder gedoe kunt u iemand ook tijdelijk aannemen.
– U zit niet vast aan vaste contracten.
– U kan op projectbasis afspraken maken.
– Tevens kunt u een goedkoper uurloon afspreken wegens andere belastingstelsels in het buitenland.
– U betaalt géén btw over gemaakte uren in het buitenland.
– Door ons unieke systeem zijn er geen dure advertenties nodig om kandidaten aan te trekken. Niet afwachten of er reacties komen, maar direct resultaat.

U werkt graag samen met werklustige gekwalificeerde Nederlanders. Recruitment systemen zijn per land weer anders en in sommige gevallen moet er behalve fysieke, ook culturele afstanden worden overbrugd. Global Remote Workers zet zich in voor alle Nederlandse bedrijven die graag op een overzichtelijke manier alle kandidaten, ook met Nederlanders gevestigd in het buitenland.

Global Remote Workers maakt het contact met deze kandidaten voor u zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk. Ons systeem stelt u in staat om in slechts enkele stappen de meest geschikte kandidaat of kandidaten te spreken. Zij willen allemaal graag hun capaciteit en kennis inzetten voor een Nederlands bedrijf. Op basis van uw vacature eisen gaat Global Remote Workers voor u aan de slag en op zoek naar kandidaten die goed bij uw openstaande posities passen.

Alles staat in het teken van hetzelfde doel, namelijk dat u de juiste kandidaat vindt en dat de kandidaat de best passende werkgever vindt!

Zolang u naar kandidaten zoekt, helpt Global Remote Workers u die te vinden.

0
Inschrijvingen
0
Bedrijven
0
Landen