U woont in het buitenland en u bent op zoek naar werk.

Het liefst bij een Nederlandse werkgever waar u zeker weet dat er geen misverstanden in de communicatie kunnen ontstaan.

U woont in het buitenland of verblijft er regelmatig en u bent op zoek naar werk. Het liefst bij een Nederlandse werkgever waar u zeker weet dat er geen misverstanden in de communicatie kunnen ontstaan. Global Remote Workers weet als geen ander hoe belangrijk het is om een veilige en vertrouwde werkomgeving te hebben en wij kunnen u helpen die te vinden. Door gebruik te maken van ons systeem bent u slechts een paar stappen verwijderd van een werkplek (vanuit huis) die volledig aansluit op uw vaardigheden en wensen voor de toekomst.

Om uw reis naar die perfecte werkplek te beginnen, kunt u uw CV uploaden, met eventuele aanvullende informatie. Wij zullen uw CV opslaan in onze database.

Als Global Remote Worker bent u een onmisbare toevoeging aan ieder bedrijf en wij zijn er om u bij iedere stap te helpen waar dat nodig is. Uw zoektocht naar een fijne en inspirerende werkplek staat bij ons centraal.

Bent u klaar om de volgende stap in uw carrière te maken?

Inschrijven
0
Inschrijvingen
0
Bedrijven
0
Landen